Adviesbureau Croonen gered door Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud

Onderstaand bericht is goed nieuws voor de medewerkers van Croonen, maar ook zeker voor de orderportefeuille en medewerkers van Oranjewoud.

Oranjewoud versterkt positie in ruimtelijke ontwikkeling door overname activiteiten Croonen

Heerenveen, 1 november 2011 – Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud breidt haar marktpositie op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling uit door de overname van de activiteiten van Croonen. Croonen geeft advies op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en architectuur.

Directeur Rob van Dongen van Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud: “De overname van de activiteiten van Croonen past uitstekend in de versterking van de groeisector Ruimtelijke Ontwikkeling van onze onderneming”.

De overname van de activiteiten betreft de marktlabels Croonen Adviseurs (Rosmalen) en Buro5 (Maastricht). Door de voortzetting van de activiteiten is voor Croonen een passende oplossing gevonden die was ontstaan na het recent uitgesproken faillissement. Met behoud van eigen naam en identiteit kan Croonen onder de vlag van Oranjewoud haar kwalitatieve en integrale dienstverlening op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en architectuur voortzetten. De lopende projecten worden op een professionele en klantgerichte wijze voortgezet en afgerond.

Bron: Oranjewoud