5 jaar Tijdschrift voor Bouwrecht

Het Tijdschrift voor Bouwrecht (TBR) is sinds 2008 hét maandblad voor literatuur en rechtspraak op het gebied van het bouwrecht, uitgegeven door het Instituut voor Bouwrecht.

In het Tijdschrift voor Bouwrecht worden zowel publiekrechtelijke als privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht onder de loep genomen. Elk nummer bevat naast wetenschappelijke artikelen tevens een grote hoeveelheid actuele jurisprudentie. Daarnaast treft u in dit tijdschrift ondermeer aan: actualiteiten, mededelingen en reacties van lezers, nieuws over wetgeving en literatuurbesprekingen.

De online versie van het tijdschrift is te raadplegen op www.tijdschriftvoorbouwrecht.nl (abonnees) of zonder abonnement op tijdschriftvoorbouwrecht.nl. Ook het afsluiten van een abonnement is mogelijk via deze website (tabje ‘abonnement’). Een overzicht van recente inhoudsopgaven (in pdf) kunt u hier vinden.

Meer informatie over het adverteren in het tijdschrift vindt u hier.

 Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van het Tijdschrift voor Bouwrecht is het januarinummer 2013 hier gratis te dowloaden. Hierin ondermeer de veranderingen als gevolg van de invoering van de Spoedwet Wro en  de wenselijkheid van een
regeling van bestuursovereenkomsten in de Omgevingswet.

Bron: Instituut voor Bouwrecht